nav Uitvaarverzekering

Vergelijk Ardanta

Ardanta

Als je van een bijzonder leven houdt, zorg je ook voor een bijzonder afscheid

Ardanta Heeft u zich wel eens geprobeerd voor te stellen hoe uw uitvaart eruit gaat zien? Wilt u dat het een kleine, maar mooie en stijlvolle gebeurtenis wordt? Groots en indrukwekkend? Vreugdevol en ceremonieel?

Uw uitvaart is, evenals uw leven, heel persoonlijk. En daarom is het goed om nu al na te denken over hoe u het straks geregeld wilt hebben. Daarmee voorkomt u namelijk dat uw nabestaanden met die zorg worden geconfronteerd. En op zo'n moment moet er juist alle ruimte zijn voor emoties. Met een uitvaartverzekering van Ardanta neemt u uw nabestaanden al dat regelwerk uit handen en beschermt u hen tegen vaak totaal onvoorziene kosten. En wat wél zo prettig is: een uitvaartverzekering van Ardanta kunt u helemaal volgens uw persoonlijke wensen samenstellen. Uniek is dat u altijd zelf kunt bepalen wie de uitvaart verzorgt.

Op het moment dat u te maken krijgt met een overlijden, hoeft u alleen maar het Meldpunt Uitvaartzorg te bellen: (0800) 33 33 000 (dag en nacht bereikbaar). Ardanta zorgt op dat moment dat de uitvaartondernemer wordt ingeschakeld. En deze zorgt ervoor dat de uitvaart volgens uw persoonlijke wensen wordt geregeld. Ardanta werkt daarvoor samen met een uitgebreid netwerk van uitvaartondernemers in heel Nederland.

Ardanta is een landelijk werkende uitvaartverzekeraar en is een onderdeel van ASR Nederland. Voor de verkoop van de verzekeringen kiest Ardanta voor het intermediair. Dat houdt in dat we onze producten via onafhankelijke assurantieadviseurs aanbieden. Een adviseur zorgt ervoor dat al uw relevante financiële, juridische en fiscale omstandigheden worden meegenomen in een advies en een berekening. Een adviseur kan de producten natuurlijk ook uitgebreid toelichten.


Deze domeinnaam is te huur