nav Uitvaarverzekering

Uitvaartverzekering nieuws - Nieuwe website voor BudgetUitvaartPolis

Nieuwe website voor BudgetUitvaartPolis

BudgetUitvaartPolis heeft haar website volledig vernieuwd. Met de nieuwe website positioneert BudgetUitvaartPolis zich als een laagdrempelige uitvaartverzekering, die vooral jongeren aanspreekt.

Frisse uitstraling

Frisse uitstraling

Op www.budgetuitvaartpolis.nl is niet alleen de vormgeving aangepast, maar ook het aanvragen van een verzekering is gemakkelijker gemaakt. Joost de Niet, projectleider bij BudgetUitvaartPolis: “Met deze nieuwe website willen wij een frisse uitstraling creëren, die goed aansluit bij de belevingswereld van onze doelgroep. De eigentijdse fotografie sluit ook aan bij deze tijd, waarin het vieren van het leven steeds meer centraal staat.”

Lage premie

BudgetUitvaartPolis is een uitvaartverzekering met een lage premie die voor iedereen gemakkelijk online af te sluiten is. Daarnaast hebben nabestaanden een vrije keuze hoe ze het verzekerd bedrag willen besteden aan de uitvaart. Uit onderzoek blijkt dat jongeren de keuzevrijheid belangrijk vinden en ze niet vast willen zitten aan standaard keuzes. Uiteraard tegen het liefst een zo laag mogelijke premie. Hier sluit de uitvaartverzekering van BudgetUitvaartPolis goed op aan.

Over BudgetUitvaartPolis

BudgetUitvaartPolis is onderdeel van het verzekeringsbedrijf Algemeen Belang en brengt sinds 2014 een goedkope laagdrempelige uitvaartverzekering op de markt. Algemeen Belang is een vertrouwde naam in Noord-Nederland. Sinds de start in 1933 is de organisatie uitgegroeid tot een eigentijdse uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar. De wensen van onze klanten zijn richtinggevend voor onze werkwijze. Sinds 1 januari 2015 maakt Algemeen Belang deel uit van coöperatie DELA


Deze domeinnaam is te huur