nav Uitvaarverzekering

Uitvaartverzekering nieuws - Monuta slaagt glansrijk voor examen en behoudt Keurmerk Klantgericht Verzekeren

Monuta slaagt glansrijk voor examen en behoudt Keurmerk Klantgericht Verzekeren

De Stichting toetsing verzekeraars heeft bij Monuta haar tweejaarlijkse audit uitgevoerd en geconcludeerd dat Monuta haar klantprocessen prima op orde heeft. Monuta behoudt het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Frank Fransen, directeur Verzekeringen bij Monuta: “Wij zijn er natuurlijk trots op dat wij het keurmerk mogen behouden. Het bevestigt dat Monuta haar klanten voorop stelt en dat transparantie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het keurmerk geeft consumenten de zekerheid dat Monuta een betrouwbare en klantgerichte organisatie is.”

De Stichting toetsing verzekeraars controleert of een keurmerkhouder duidelijke en eerlijke informatie geeft over zijn verzekeringen en rekening houdt met de doelgroep bij het ontwikkelen van een verzekering. Het Keurmerk Klantgericht Verzekeren garandeert consumenten de kwaliteit van dienstverlening en klantgerichtheid van een verzekeraar.

Bij de toetsing is onder andere gekeken of klanten van Monuta de verzekeringen begrijpen, of de verzekeringen geschikt zijn voor de doelgroep, of de dienstverlening optimaal is en of er een kwaliteitssysteem is dat de realisatie van de prestaties waarborgt. Om de audit zo zorgvuldig en objectief mogelijk uit te voeren, zet de Stichting toetsing verzekeraars een consumentenpanel in dat brochures, brieven en verzekeringsinformatie op de website toetst. Daarnaast houdt de stichting steekproeven in dossiers, worden medewerkers geïnterviewd en worden de bereikbaarheid en reactietermijn getoetst.


Deze domeinnaam is te huur