nav Uitvaarverzekering

Uitvaartverzekering nieuws - Lifetri Groep benoemt Ilse van den Bosch tot CFRO

Lifetri Groep benoemt Ilse van den Bosch tot CFRO

Ilse van den Bosch (49) is per 1 april 2019 benoemd tot Chief Financial & Risk Officer (CFRO) van Lifetri Groep, de in september 2018 opgerichte Nederlandse verzekeringsgroep. Lifetri Groep heeft de ambitie de activiteiten in Nederland en Belgiƫ verder uit te breiden via autonome groei en acquisities.

Ilse van den Bosch heeft meer dan 20 jaar ervaring in finance en risk functies bij een aantal Nederlandse verzekeraars en pensioenfondsen. In haar meest recente functie was ze als CFRO Leven bij ASR verantwoordelijk voor de finance en risk activiteiten van de pensioen-, leven- en uitvaartportefeuilles, daarvoor werkte ze in vergelijkbare functies bij PGGM, Achmea en AEGON. Ilse studeerde econometrie aan de Universiteit Tilburg en volgde de opleiding Register Controller aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Eerder werd al bekend dat Philippe Wits per 1 februari 2019 is benoemd tot CEO van Lifetri Groep.

Tot Lifetri Groep behoren Lifetri Verzekeringen en Lifetri Uitvaartverzekeringen, een uitvaartverzekeraar met circa 185.000 polishouders in Nederland.

Lifetri Groep is onderdeel van TPG Sixth Street Partners (TSSP), een wereldwijd opererende organisatie met financiƫle en investeringsactiviteiten en meer dan USD 30 miljard vermogen onder beheer.


Deze domeinnaam is te huur