nav Uitvaarverzekering

Uitvaartverzekering nieuws - Coöperatie DELA past tarief overlijdensrisicoverzekering aan

Coöperatie DELA past tarief overlijdensrisicoverzekering aan

Coöperatie DELA past opnieuw het tarief van haar overlijdensrisicoverzekering, het DELA LeefdoorPlan, aan. Hiermee neemt DELA wederom een toppositie in de markt van overlijdensrisicoverzekeringen in.

In de meeste gevallen is het nieuwe tarief fors lager dan het oude tarief. Het nieuwe tarief kent geen premievrije waarde meer. De premievrije waarde is namelijk verwerkt in de vorm van een premiekorting. Ook is er geen onderscheid meer tussen een verpand en niet-verpand tarief. Dit maakt het DELA LeefdoorPlan eenvoudiger en zorgt ervoor dat iedereen profiteert van de meest voordelige premie.

Extra dienstverlening en ledenvoordelen

Het DELA LeefdoorPlan blijft daarmee zeer concurrerend én onderscheidend. Door het afsluiten van de overlijdensrisicoverzekering van DELA wordt de klant namelijk automatisch lid van coöperatie DELA. Leden krijgen toegang tot het volledige pakket aan dienstverlening en ledenvoordelen, bijvoorbeeld:

  • VoorelkaarDesk: Leden van de coöperatie kunnen kosteloos bij DELA terecht met al hun vragen over een samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden, testament en schenking. Om dit op een laagdrempelige manier goed vast te leggen kunnen leden nu ook gebruik maken van de DELA NotarisService.
  • Nabestaandenzorg: Na een overlijden helpen we nabestaanden de draad van het leven weer zo goed mogelijk op te pakken. De consulenten van nabestaandenzorg staan hen met raad en daad bij.

Aanscherpingen

DELA scherpte begin dit jaar al haar overlijdensrisicoverzekering verder aan. Toen werd de digitale gezondheidsverklaring voor aanvragen via het Hypotheken Data Netwerk (HDN) geïntroduceerd. Zowel het aanvraagproces als de medische acceptatie voor het DELA LeefdoorPlan lopen voortaan volledig digitaal via HDN.


Deze domeinnaam is te huur